Om styrelsen

Thommy Nilsson – Ördførande 

Tommy Nilsson har en lång och gedigen erfarenhet av B2C i Norden inom textil, skor, sportartiklar heminteriör och kosmetiska produkter. Tommy har stor erfarenhet av producton, retail, wholesale och brand building då han bland annat varit VD både för JC och KappAhl. Tommy har även stor erfarenhet inom styrelsearbete, han har tidigare varit ordförande i JC och Kicks och besitter nu flera olika styrelseuppdrag, bl.a som ordförande i Hemmakväll som är Sveriges näst största godisgrossist, men även i Twilfit och Blåkläder. Tommy har även arbetat som Senior Advisor åt EQT, Adelis och Valedo.

Erik Andersch – Ledamot

20 års erfarenhet av marknadsföring och ledarskap, i egenskap av bla  marknadschef inom stora svenska bolag som Intersport, JC, KappAhl och Volvo.
Nominerad till Sveriges bästa marknadschef av Dagens Media (2010) och av Resumé (2012).
Kreativ, innovativ och pragmatisk. Erik`s ledarskapsfilosofi bygger på öppenhet och leverans.

Jan Bengtsson – Ledamot

Jan Bengtsson har en bakgrund som bankdirektör i Göteborg, där han senare gick vidare som VD för ett av Sveriges på den tiden största privatägda fastighetsbolag, Fastighets AB Coronado. Jan har även arbetat som investeringsrådgivare på Provobis Holding AB som är ett investmentbolag ägt av Rolf Lundström, men även varit VD på det tidigare First North Premier-noterade bolaget Rasta Group AB (Publ). Nu besitter Jan styrelseuppdrag i både noterade och onoterade bolag.

Petter Sørlie – Ledamot

Lång erfarenhet från media- och techbranchen som investerare och befattningshavare. Med- grundare av Easy Park AS, och har tidigare besuttit direktörsroller inom Kinnevik-gruppen. Petter har även varit med i de två e-handlarna GodtLevert.no och Boozt.com som marketingadvisor.

Morten Hansson – VD

Grundare & tidigare CEO för Easy Park AS. Tidigare Sales Director på IBM.

kontakt: morten@maxgodis.se mobil: +0047 90844078